Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: suroviny1 vaničkový tvaroh2 až 3 jablka - raději nakyslejší1 ks tavený sýr2... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...